Service en onderhoud

Jouw noden zijn voor ons het allerbelangrijkste. Daarom luisteren we naar je problemen en gaan we op basis daarvan aan de slag om het perfecte voertuig voor jou te ontwerpen. Het belangrijkste aan onze service is dus die sterke personalisatie van jouw voertuig, die ervoor zorgt dat jouw werk sneller en efficiënter kan verlopen.

Onze dienst na verkoop neemt dat alles nog een stapje verder: we willen namelijk een echt totaalpakket aanbieden. Dat houdt in dat we instaan voor pechverhelping, herstellingen en snelle, efficiënte behandeling van iedere klant. Daarnaast zijn we ook steeds bereikbaar voor al je technische vragen.  

Bovendien kan je een onderhoudscontract aangaan. Daarbij bellen wij jou bijvoorbeeld op voor je jaarlijkse controle. Je moet jezelf dus niet bekommeren om het onderhoud van je wagen, dat doen wij voor jou. In de nabije toekomst zal dit proces ook verder geautomatiseerd worden. Door simkaart-technologie zullen we dan echt in staat zijn om vanop afstand te zien hoe je voertuig ervoor staat en wanneer nazicht nodig is. 

France Elévateur Benelux

Enkele impressies

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!

BENIEUWD NAAR DE REST VAN ONS AANBOD?