Over ons

France Elévateur Flavigny is sinds 1984 ontwerper en fabrikant van hoogwerkers op vrachtwagens en bestelwagens. Jaarlijks produceren en leveren wij zo’n 800 gepersonaliseerde hoogwerkers bij klanten. We houden rekening met de specifieke noden van iedere klant en creëren zo het perfecte voertuig.

Sinds 2012 heeft France Elévateur ook een Belgisch filiaal. Bij France Elévateur Benelux staan wij in voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van hoogwerkers binnen de Belux. Voor Nederland werken we samen met een distributeur die onze machines aanbiedt op deze markt, nl. Collé.

Naast ons eigen gamma aan hoogwerkers bieden wij bij France Elévateur Benelux toestellen aan op de Belgische markt van partners die we doorheen de jaren aantrokken. Denk hierbij aan spinhoogwerkers van Easy Lift of chassis-cabines van CTE.

Een goede service, snelle behandeling van iedere casus, ondersteuning bij herstelling of een algemene technische vraag… Het staat bij ons allemaal hoog in het vaandel.

France Elévateur

Met 300 medewerkers zijn we een betrouwbaar bedrijf in volle groei. Onze fabriek is gelegen in Frankrijk en door sterke samenwerking tussen klant, commerciële dienst en studiebureau slagen we erin een goede service te voorzien. We zijn flexibel en hebben aandacht voor veiligheid, snelheid en efficiëntie.

France Elévateur Benelux

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!

BENIEUWD NAAR DE REST VAN ONS AANBOD?