Bestelwagens (chassis-cabines)

Werk je in een sector waarin je veel verplaatsingen tussen verschillende punten moet maken, zoals bijvoorbeeld telecommunicatie? Dan is dit het perfecte voertuig voor jou, het blinkt namelijk uit in snelheid en toegankelijkheid. Deze categorie bestaat uit bestelwagens tot en met 7 ton en je kan kiezen voor een werkhoogte tussen 9m en 27m.

Je nieuwe voertuig moet je leven gemakkelijker maken. Daarom is snelheid ook zo cruciaal. Je moet je enerzijds vlot kunnen verplaatsen van de ene locatie naar de andere, maar anderzijds is het ook belangrijk dat je gemakkelijk hoger of lager kan geraken. Deze lichtgewichten beantwoorden door hun compactheid perfect op die vraag van snelheid. Toegankelijkheid hangt daar natuurlijk mee samen want hoe praktischer je toestel, hoe sneller je kan werken. Om dat doel te bereiken, richten we de opslagruimte bijvoorbeeld in naar jouw noden. 

Vanzelfsprekend brengen we samen met jou je behoeften, noden en eisen in kaart. Enkel op die manier kan je nieuwe hoogwerker de perfect match jou voor zijn.  

hoogwerker op bestelwagen

Een greep uit onze projecten

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!