Een ‘groene’ hoogtewerker? Het bestaat !

FranceIMG_5976-50 Elévateur is al langer gespecialiseerd in het opbouwen van hoogtewerkers op bestelwagen en vrachtwagen. Door de jaren heen kwam de vraag  steeds weer opnieuw: “Is er een mogelijkheid om elektrisch te werken met de hoogtewerker?” Dit is ondertussen iets wat we volledig geïntegreerd hebben in ons gamma en kan al standaard aangeboden worden op elk type hoogtewerker, zowel op bestelwagen als op vrachtwagen.

 

Hoe herken je een elektrische hoogtewerker van ons? Een antwoord dat voor de hand ligt zo lijkt ons. Een ‘groene’ hoogtewerker is ecologischer en is dus bij ons ook te herkennen aan de groene kleur. Dwz zeggen dat de operator kan kiezen of hij op de motor van het voertuig werkt of elektrisch via een batterijpack dat toegevoegd is. Zeker een pluspunt indien men veel moet werken in de grootsteden of druk bezette gebieden waar weinig uitstoot een vraag is.

elektrische hoogwerker

Omdat we niet stilstaan en uiteraard vooruit willen zijn we in het ‘elektrisch segment’ zelfs nog iets verder gegaan … 

We zijn in 2016 met een splinternieuw type hoogtewerker op de markt gekomen. Eentje die 100% elektrisch is! Dit wil zeggen dat zowel het voertuig als de hoogtewerker elektrisch aangedreven is wat dus resulteert in een “zero-emissie”!!!

De hoogtewerker type 091Fe” was geboren. De meest compacte hoogtewerker op de markt én volledig elektrisch. Met een autonomie van bijna 180km is het de perfecte hoogtewerker voor al die kleine werkjes en herstellingen in de stad rond de kerktoren. Een werkhoogte van 9,00m en een korflast van 120kg is ideaal om deze klusjes in een wip te klaren.

Weinig plaats om te parkeren? Ook hier is aan gedacht.FE091Fe5

De totale lengte van het voertuig met hoogtewerker is 4,76m ! Dus je kan gewoon parkeren en aan je werken beginnen zonder het passerende verkeer te hinderen.

Dus, u zoekt een hoogtewerker die ecologisch is, niet veel plaats inneemt in het drukke verkeer en die gemakkelijk alle karweitjes aankan in de drukke binnenstad? Dan is de oplossing nabij.

Neem zeker een kijkje en KLIK HIER voor meer uitleg en specificaties van de ‘091Fe 100% elektrische hoogtewerker’.

Ook voor andere elektrische hoogtewerkers op bestelwagen of vrachtwagen kan u ons contacteren. U hoeft enkel te zoeken naar de groene types en u bent op de juiste plaats.

Wens je meer inlichtingen? Bel of mail ons!

Mail : info@fe-b.be

Tel : +32 (0)56 51 40 26  of +32 (0)475 57 55 88

Meer oplossingen